Nieuws & Acties

Altijd in ontwikkeling

Heel fijn te worden behandeld door Mariska, weet goed wat ze doet, altijd in ontwikkeling!

Anneke

Dat heb jij toch niet nodig?

Men zegt wel eens, dat heb jij toch niet nodig, wanneer ik vertel dat ik naar een hele goeie schoonheidsspecialiste ga. Dankzij Mariska en haar mooie producten ziet mijn huid er fantastisch uit. Wanneer ik bij Mariska ben geweest lijkt het de dag erna wel alsof ik een facelift heb ondergaan.

Ingrid

Zacht en fris

Vandaag op de stoel bij Mariska en wat was het heerlijk. Mn huid voelde na afloop ook zo zacht en fris. Ik moet ook steeds even in de spiegel kijken. Niet voor niks gelijk n nieuw afspraak gemaakt, Sommige dingen moet je nu eenmaal koesteren, jezelf bijvoorbeeld 🙂

Marina

Magische handen

Vanavond mijn gewonnen (actie van november 2017) luxe schoonheidsbehandeling gehad en het was zoooo heerlijk. Mariska heeft echt magische handen.. ik kom al langer dan 10 jaar bij haar en ik hoop dat ik nog veel langer bij haar kan gaan. Voor iedereen een aanrader. Ze is top..

Sharon

Een warme plek

Buiten een vrieskoude wind maar binnen een warme plek. Een plek voor ontspanning, verzorging, maar ook zeker gezelligheid. Voor mij elke keer een cadeautje aan mijzelf. Ik kom dan ook al jaren naar alle tevredenheid bij Mariska.

Carole

Fijne massage

Bij Amé kun je ook heel goed terecht voor een massage; Mariska heeft mijn hals en decolleté goed onder handen genomen. Mijn huid voelt steviger en is strakker.

Sandra

Heerlijke huidverzorging

Mariska heeft me fantastisch behandeld, ik kwam als herboren uit de stoel. Een heerlijke ervaring!

Jolanda

Recente berichten op Facebook

Amé Instituut voor schoonheidsverzorging

Top klasse in Professionele in Huidverzorging. Uw schoonheidsspecialist Mariska heeft oprecht aandacht voor uw vragen en wensen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Bewezen effectieve behandeling, ook bij rimpels, puistjes, rosacea en een gevoelige huid. Regelmatige bijscholing draagt bij aan de kwaliteit bij Amé. Betrouwbaar, effectief en eerlijk!
Amé Instituut voor schoonheidsverzorging
Amé Instituut voor schoonheidsverzorging6 days ago
Kerst in de salon. Natuurlijk ligt er ook dit jaar voor alle klanten weer een kerstcadeautje klaar! 🎄
Amé Instituut voor schoonheidsverzorging
Amé Instituut voor schoonheidsverzorging1 week ago
Vandaag een leuke training “BROW LIFTING” gedaan bij mijn lieve Absolution collega Robin. Wauw wat wordt dat mooi! Wil jij ook tot 6 weken super gestylede wenkbrauwen?!?! #linkinbio #lashtag #amersfoort #biobeauty #absolutioncosmetics #schoonheidssalonamersfoort #schoonheidsspecialiste #wenkbrauwen #brows @ Amé Instituut voor schoonheidsverzorging
Amé Instituut voor schoonheidsverzorging
Amé Instituut voor schoonheidsverzorging2 weeks ago
Absolution Le Baume Céleste olie-in-gel gezichtsreiniger
maakt de huid glad, herstelt en reguleert. Met o.a.: blue tansy, kokos, chaulmoogra-olie.
Le Baume Céleste is van 100% natuurlijke oorsprong, 69% biologisch
https://www.absolution.nl