Specialisaties – Visagie

Bruidsmake-up

Op zo’n bijzondere dag wil je er natuurlijk stralend uitzien!
Een goede make-up die zorgt dat je huid er rustig uitziet en niet glimt is belangrijk voor de foto’s, maar het is minstens zo belangrijk dat de make-up bij jou past en dat je jezelf blijft.
Tijdens een proefmake-up bespreken we uitgebreid jouw persoonlijke wensen en oefenen we samen de make-up totdat je 100% tevreden bent.

Bruidsarrangement
Proefmake-up + make-up op trouwdag aan huis (Amersfoort e.o): €95,00

Bruidsarrangement de luxe
Gezichtsbehandeling + proefmake-up + make-up op trouwdag: €150,00

Gelegenheidsmake-up

Maak een speciale moment extra bijzonder met een prachtige make-up die jou de hle dag of avond laat stralen! Een  speciaal feest – jubileum –  diploma uitreiking – een optreden – galafeest – een foto-shoot – etc. Wanneer je graag mooi voor de dag wilt komen en extra wilt stralen kies je voor een perfecte make-up. Geef deze stress heerlijk uit handen zodat je ontspannen kan gaan genieten.
Uiteraard zorgen we dat deze make-up 100% aan jouw persoonlijke wensen voldoet, zo mooi, bescheiden, uitbundig of kleurrijk als je wilt.

Gelegenheidsmake-up: € 32,50

Bo-Ho make-up: Green style, Happy life, Lucky planet

Alle producten zijn:

100% natuurlijk
REEF safe
100% dierproefvrij

– vrij van SLS
– vrij van siliconen
– vrij van parabenen
– vrij van chemisch parfum
– vrij van sulfaten
– vrij van plastics
– vrij van PPD
– vrij van chemische (zonne) filters

Boho is het snelst groeiende en meest kleurrijke ECO-make-up merk van Europa! Boho natuurlijke make-up. 

Boho cosmetics haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin de flower power generatie ervoor pleitte dat mensen meer in eenheid moesten gaan leven met de natuur. De stijl wordt gekenmerkt door kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid-blijheid. Sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen is dan ook waar het van oorsprong Franse merk voor staat, samen met de duurzaamheid die altijd in gedachten wordt gehouden bij de ontwikkeling van de Boho cosmetica.

Het merk werd opgericht door twee professionals met als uitgangspunt dat cosmetica betaalbaar moest zijn, en dus toegankelijk. Het idee dat duurzame producten op biologische basis altijd duur zijn, wilden zij uit de weg ruimen. Het moest zo anders (betaalbaarder!) kunnen, maar absoluut zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten.

duurzaamheid

Door het aanschaffen van een Boho product draag je ook bij aan duurzaamheid; één procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draag je bij aan de herbebossing in Frankrijk. Dat is dus een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! Uiteraard worden de producten niet op dieren getest.

assortiment en ingrediënten

De Boho producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en er worden geen parabenen (chemische conserveringsmiddelen) of siliconen gebruikt. Niet alleen bij de ontwikkeling van de producten zelf is rekening gehouden met het milieu, ook bij het ontwerp van de verpakking. De producten worden namelijk zonder doosje geleverd, en alle verpakkingen zelf zijn recyclebaar. Wat opvalt is dat de verpakkingen van Boho kleiner zijn dan je wellicht gewend bent, dit heeft te maken met het feit dat er alleen maar de hoognodige materialen zijn gebruikt.

Het assortiment van Boho natuurlijke make-up bestaat uit make-up in alle kleurnuances die je maar bedenken kunt. Het is zeer uitgebreid, dus voor elke stijl, stemming en gelegenheid is er wel wat te vinden. Verrassend zijn verder drie unieke parfums; met deze geuren waan je jezelf in een andere wereld!

 

Laat je verrassen door de kleurrijke wereld van Boho natuurlijke make-up. Welke kleuren draag jij vandaag?