Specialisaties – Body sugaring

Wat is Body-Sugaring?

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen, het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen. Voordelen: Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen dan harsen. Suiker maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en of allergische reacties aan de huid op. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Het voelt minder pijnlijk aan daar de haren met de haargroeirichting worden verwijderd en ze breken hierdoor niet af, worden in z’n geheel verwijderd. Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid glad en zijdezacht aan. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld.

De Sugaring Pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen en is te gebruiken voor oa. billen, benen, bikinilijn, buik, rug, borst(mannen), oksels, armen en gelaat.

 

Het resultaat

Na de behandeling kunnen er eventueel kleine rode vlekjes op de huid ontstaan, deze zullen echter weer snel verdwijnen. Dit is namelijk een natuurlijke reactie van de huid die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. Hoe groter de haarwortel en hoe dikker de haar, hoe groter het vlekje. Als de haartjes op den duur dunner worden, worden de vlekjes ook kleiner. Veel mensen die altijd hebben geharst hebben bijna of zelfs helemaal geen vlekjes. Ook wordt door deze mensen Body Sugaring als veel minder pijnlijk ervaren als bij het harsen.

 

De 10 voordelen van Body Sugaring ten opzichte van harsen
  • Minder pijnlijk
  • De haren blijven langer weg
  • De haren komen zachter terug
  • Bij regelmatige behandelingen komen er bijna geen haren meer terug
  • Geen beschadigingen aan de huid
  • De behandeling kan na 3 weken (vanaf 1,6 mm) al herhaald worden
  • Kleinere kans op ingegroeide haren
  • Body Sugar is niet heet
  • Body Sugar is desinfecterend
  • Het verwijderen van de restjes is huidvriendelijk (is af te wassen met lauw water of een vochtig doekje)

 

Prijzen

Harsen/sugaring armen – € 25,00
Harsen/sugaring bovenlip of kin – € 10,00
Harsen/sugaring bovenlip & kin – € 15,00
Harsen/sugaring oksels – € 20,00
Harsen/sugaring onder- of bovenbenen – € 25,00
Harsen/sugaring onder- & bovenbenen – € 45,00
Harsen/sugaring wangen – € 12,50