Specialisaties – Acne behandeling

Wat is Acne?

Acne vulgaris is de medische term voor de meest voorkomende vorm van acne, (jeugd) puistjes of pukkels. Acne komt met name voor bij jonge mensen in de periode rond hun pubertijd maar ook nog steeds bij volwassenen.
Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklieren in het gezicht, hals en vaak de rug.

 

Wat is de Acne behandeling?

De behandelingen om acne te bestrijden zijn net zo uiteenlopend als de verschillende vormen en gradaties waarin het probleem voorkomt. Een juiste behandeling om puistjes te bestrijden en voorkomen zijn daarom afhankelijk van de ernst van het probleem.

Normaal gesproken gaan de puistjes na een bepaalde periode vanzelf over. Bij kleine puisten voldoen niet-agressieve en verzorgende producten om de huid in conditie te houden. In het geval dat de puisten langdurig ontstoken zijn, kan een bredere aanpak een mogelijke oplossing bieden.

 

Resultaat

De oorzaak van Acne is vaak hormonaal. Tijdens deze behandeling  proberen we de huid optimaal in balans te krijgen en het zelf herstellend vermogen van de huid te stimuleren. Reinigen, hydrateren, ontstekingen te remmen en de talgproductie te reduceren. Tevens kan ik een voedings- en een verzorgingsadvies geven voor thuis.

 

De voordelen op een rijtje
  • Huidanalyse
  • Deskundige reiniging
  • Verzorgingsadvies voor thuis
  • Optioneel: Uitgebreid voedingsadvies

 

Prijzen

Tot 21 jaar: 30 minuten – €27,50
Tot 21 jaar: 60 minuten – €55,00
Intensieve behandeling: 75 minuten – €75,00
Kuur 5 behandelingen: 1 x 75 minuten + 4 x 45 minuten – €220,00